Personale

Åbningstider

 

Klinikken er åben for

konsultation efter aftale:

 

mandag: 8-17.30

tirsdag: 8-16

onsdag: 8-13

torsdag: 8-18

fredag: 8-13

 

Vi er ved telefonen i hele åbningstiden og dyrlægerne træffes bedst mellem 8-9 og 12-13

 

Udkørende praksis:

primært mandag, tirsdag og torsdag

Dyrlæge, PhD

Medejer

Sanne Vinter Husted

Sanne er dyrlæge fra 2001 og har tidligere arbejdet i blandet praksis som assistent på Ringe Dyrehospital på Fyn og hos Møns Dyrlæger, både i klinikken med mindre husdyr og som udkørende dyrlæge for de store husdyr. Desuden har Sanne arbejdet på Københavns universitet i en årrække med forskning indenfor tidlig udvikling af stofskifelidelser (særligt diabetes) med får som modeldyr, men har gennem de sidste år leget med tanken og drømt om at åbne egen praksis. Fagligt  interesserer Sanne sig især for diagnostik, kirurgi samt smertebehandling.


Privat bor Sanne sammen med sin kone og deres to døtre, samt fem islandske heste, en hund, fire katte og en flok høns i en gammel egendom i Ugledige. Fritiden bliver brugt hos hestene, med håndarbejde, klassisk musik, historisk formidling og på at holde hus og have.

Cathrine Wulff Ács Pedersen

Dyrlæge, uddannet i veterinær kiropraktik

Medejer

Cathrine er uddannet dyrlæge i 2006 og har arbejdet i blandet praksis i Gundsø dyreklinik, både med smådyr på klinikken og i udkørende til store husdyr. Sidenhen var Cathrine ansat i stordyrs praksis i Ringe på Fyn, på Næstved Hesteklinik og Faxe dyrehospital primært med heste. I 2012 tog Cathrine uddannelse i veterinær kiropraktik, og behandler både smådyr og heste kiropraktisk.


Privat bor Cathrine sammen med sin mand og fire børn i Vordingborg. De har kattene Kalle og Siggy, en lille flok høns og en hest. Fritiden bruges på familielivet, haven, hønsene og en enkelt ridetur indimellem.


Priscilla Rye Mejlstrup

Aut. veterinærsygeplejerske, Hundeadfærdsspecialist


Priscilla er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009, men har dog arbejdet på smådyrsklinik siden 2004 hos bl.a. Solrød Dyreklinik, Inges Kattehjem og Møns Dyrlæger. Desuden er Priscilla uddannet hundeadfærdsspecialist, hundeadfærds-, clicker-, brand/alarmerings- og agilityinstruktør i 1999 fra Annette Røpke’s Hundeadfærdsskole. Priscilla har stor interesse i adfærd,
reproduktion og tænder.


Derhjemme bor Priscilla sammen med Anders og deres to drenge, tre Miniature Bull Terrier. Fritiden går med at træne og udstille hunde samt et lille DKK stueopdræt af Miniature Bull Terrier’en v/Kennel Hunderiget.