Personale


Rynkebjerg 25 - Ørslev, 4760 Vordingborg Tlf.: 55985146

Siden er under opbygning

Åbningstider

 

Klinikken er åben for

konsultation efter aftale:

 

mandag: 8-17

tirsdag: 8-19

onsdag: 8-13

torsdag: 8-16

fredag: 8-13

 

Vi er ved telefonen i hele åbningstiden og dyrlægerne træffes bedst mellem 8-9 og 12-13

 

Ud-kørende praksis:

primært mandag, tirsdag og torsdag

Cathrine AW Pedersen - Dyrlæge, uddannet i vet. kiropraktik


Cathrine er uddannet dyrlæge i 2006 og har siden arbejdet i blandet praksis i Gundsø dyreklinik, stordyrs praksis i Ringe på Fyn, på Næstved hesteklinik og Faxe dyrehospital primært med heste. I 2012 tog Cathrine uddannelse i veterinær kiropraktik, og behandler både smådyr og heste kiropraktisk.


Privat bor Cathrine sammen med sin mand og fire børn i Vordingborg. De har 2 katte og en hest. Fritiden bruges på familien og en enkelt ridetur indimellem.


Sanne Vinter Husted - Dyrlæge, PhD. 


Sanne er dyrlæge fra 2001 og har tidligere arbejdet i blandet praksis som assistent på Ringe Dyrehospital på Fyn og hos Møns Dyrlæger, både i klinikken med mindre husdyr og som udkørende dyrlæge for de store husdyr. Desuden har Sanne arbejdet på Københavns universitet i en årrække med forskning indenfor tidlig udvikling af stofskifelidelser (særligt diabetes) med får som modeldyr, men har gennem de sidste år leget med tanken og drømt om at åbne egen praksis. Fagligt  interesserer Sanne sig især for diagnostik, kirurgi samt smertebehandling.


Privat bor Sanne sammen med sin kone og deres to døtre, samt fem islandske heste, en hund, fire katte og en flok høns i en gammel egendom i Ugledige. Fritiden bliver brugt hos hestene, med håndarbejde, klassisk musik, historisk formidling og på at holde hus og have.

Priscilla Rye Mejlstrup – Aut. veterinærsygeplejerske, Hundeadfærdsspecialist


Priscilla er uddannet veterinærsygeplejerske i 2009, men har dog arbejdet på smådyrsklinik siden 2004 hos bl.a. Solrød Dyreklinik, Inges Kattehjem og Møns Dyrlæger. Desuden er Priscilla uddannet hundeadfærdsspecialist, hundeadfærds-, clicker-, brand/alarmerings- og agilityinstruktør i 1999 fra Annette Røpke’s Hundeadfærdsskole. Priscilla har stor interesse i adfærd,
reproduktion og tænder.


Derhjemme bor Priscilla sammen med Anders og deres to drenge, tre Miniature Bull Terrier og en British Shorthair ”Helga”. Fritiden går med at træne og udstille hunde samt et lille DKK stueopdræt af Miniature Bull Terrier’en v/Kennel Hunderiget.

Kirsten Kofoed - Regnskabs medarbejder


Kirsten er uddannet kontorassistent og har tidligere arbejdet med kundebetjening og administration bla inden for rejsebranchen, elektrikkerfaget og salg af mobiltelefon tilbehør.


Kirsten er gift med Rune og har tre hjemmeboende børn. Familien tæller desuden katten Mikkel og de bor alle i hus i Kastrup. I fritiden kører Kirsten på Mountainbike og holder rigtig meget af at udfolde sig gastronomisk.