Personale


Rynkebjerg 25 - Ørslev, 4760 Vordingborg Tlf.: 55985146

Siden er under opbygning

Åbningstider

 

Klinikken er åben for

konsultation efter aftale:

 

mandag: 8-17

tirsdag: 8-18

onsdag: 8-13

torsdag: 8-17

fredag: 8-13

 

Vi er ved telefonen i hele åbningstiden og dyrlægerne træffes bedst mellem 8-9 og 12-13

 

Ud-kørende praksis:

primært mandag, tirsdag og torsdag

Heidi Bredberg Petersen - Dyrlæge


Sanne Vinter Husted - Dyrlæge, PhD. 


Sanne er dyrlæge fra 2001 og har tidligere arbejdet i blandet praksis som assistent på Ringe Dyrehospital på Fyn og hos Møns Dyrlæger, både i klinikken med mindre husdyr og som udkørende dyrlæge for de store husdyr. Desuden har Sanne arbejdet på Københavns universitet i en årrække med forskning indenfor tidlig udvikling af stofskifelidelser (særligt diabetes) med får som modeldyr, men har gennem de sidste år leget med tanken og drømt om at åbne egen praksis. Fagligt  interesserer Sanne sig især for diagnostik, kirurgi samt smertebehandling.


Privat bor Sanne sammen med sin kone og deres to døtre, samt fire heste, to hunde, fire katte, marsvin og høns i en gammel egendom i Ugledige. Fritiden bliver brugt hos hestene, med håndarbejde og på at holde hus og have.

Kirsten Kofoed - Regnskabs medarbejder


Kirsten er uddannet kontorassistent og har tidligere arbejdet med kundebetjening og administration bla inden for rejsebranchen, elektrikkerfaget og salg af mobiltelefon tilbehør.


Kirsten er gift med Rune og har tre hjemmeboende børn. Familien tæller desuden katten Mikkel og de bor alle i hus i Kastrup. I fritiden kører Kirsten på Mountainbike og holder rigtig meget af at udfolde sig gastronomisk.